duminică, 20 martie 2011

Atmosfera generală la finala "Miss Preuniversitaria"2011

   Pe 17 martie a avut loc finala celei de a XIX a ediţie a concursului „Miss Preuniversitaria” 2011.
Participantele au fost dintre cele mai frumoase. Acestea şi-au reprezentat cu mândrie liceul şi au facut tot posibilul să nu dezamăgească susţinătorii.
Trecând peste emoţii,aspirantele la miss au îndeplinit fiecare probă remarcabil. Finalistele au dat dovadă de multă graţie la proba valsului şi de rafinament la proba de seară.    
  

(poză facuta de Oana Lupu)
Deşi toate au concurat cu un scop,doar una a luat premiul cel mare: este vorba despre LORENA CLUCI reprezentanta Liceul de Arta “Stefan Luchian” Botoşani. (poza facuta de Oana Lupu)

 Însă acesta nu a fost singurul premiu al serii. DANIELA BACIU de la Colegiul National “Mihai Eminescu” Botoşani a obţinut titlul de Miss Popularitate, iar premiul “Casa Giulia” a fost luat de MARIA BOBUTANU de la Liceul de Stiinte ale Naturii “Grigore Antipa” Botoşani. Premiul Direcţiei de Tineret şi Sport Botoşani a fost câştigat de DANIELA NEGRU Colegiul National “A.T. Laurian” Botoşani,  Premiile Avon Cosmetics au fost obţinute de GEORGIANA VERENCIUC de la Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botoşani şi ALINA ENUŢĂ reprezentanta Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” Botoşani.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu